Wo 15 augustus Shunske Sato, viool en Shuann Chai, piano.

2018 08 15 Shunske Sato en Shuann Chai staand

De in Tokyo geboren, maar in de V.S. opgegroeide violist Shunske Sato behoort tot de beste violisten ter wereld. Hij is Concertmeester bij zowel Concerto Köln als het Orkest van de Nederlandse Bach Vereniging, waarvan hij sinds juni van dit jaar ook artistiek leider is. Daarnaast is hij docent aan de Conservatoria van Amsterdam en Den Haag en is hij een veel gevraagd solist en soleerde hij inmiddels in alle werelddelen. Kort voor zijn optreden is hij nog in Japan voor de opname van weer een nieuwe CD samen met o.a. zijn echtgenote Shuann Chai, die hem ook op Vlieland begeleidt.
Ook Shuann is een veel gevraagd musicus : zij speelde o.a. in de V.S., Japan, China, Noorwegen, Duitsland, Engeland, IJsland, Spanje enz. Evenals Shunske maakte zij diverse CD’s en is zij docent aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag.
Op Vlieland speelt het duo Sonates voor viool en piano van J.S.Bach, L.van Beethoven (de bekende Frühling-Sonate) en E.Grieg.
www.shunskesato.com;  www.shuannchai.com

 

  1. Reserveren is mogelijk:

  2. Geen naam ingevuld
  3. Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
  4. Ongeldige invoer
  5. Volwassenen ad 15 euro, voor kinderen t/m 15 jaar 5 euro. Geef hieronder aan met hoeveel personen u wilt komen.
  6. Ongeldige invoer
  7. Ongeldige invoer
  8. Kaarten kunnen worden betaald en opgehaald op de dag zelf tussen 10.30 en 12.00 uur, en vanaf 20.00 uur, alle keren aan de kerk. U ontvangt van uw reservering een bevestiging per email.

Contact concerten

Otto Roelofsen, Harlingerweg 27, 8821 LE Kimswerd
0517-642141 / 06-30873617; o.roelofsen@hetnet.nl