Za 14 oktober Prinsengracht Piano Quartet.

2017 10 14 Prinsengracht Piano Quartet 2Het Prinsengracht Piano Quartet werd in januari 2015 opgericht. Het was de jonge Spaanse meesterpianist Carlos Guerrero die daartoe het initiatief nam.
Carlos, die in Spanje en in Londen aan de Royal Academy of Music studeerde en talrijke prijzen won, gaf inmiddels solo- en kamermuziekconcerten in Spanje, Engeland, Nederland, Brazilië en Rusland.
Met drie bevriende en ervaren internationaal actieve musici deelt Carlos zijn grote liefde voor het pianokwartettenrepertoire. Prachtige bekende en minder bekende muziek wordt door het viertal met passie uitgevoerd.
Naast Carlos maken de uit Australië afkomstige violist Jacob Plooij, de Amerikaanse altvioliste Kyra Philippi en de Nederlandse celliste Florien Hamer deel uit van het Prinsengracht Piano Quartet.
Op Vlieland speelt het kwartet een afwisselend en interessant programma met voor de pauze een Pianokwartet van Mozart en een Pianokwartet van de Spaanse componist Joaquin Turina en na de pauze het Pianokwartet van Fauré en delen uit de Vier Jaargetijden van Astor Piazzolla.

  1. Reserveren is mogelijk:

  2. Geen naam ingevuld
  3. Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
  4. Ongeldige invoer
  5. Volwassenen ad 15 euro, voor kinderen t/m 15 jaar 5 euro. Geef hieronder aan met hoeveel personen u wilt komen.
  6. Ongeldige invoer
  7. Ongeldige invoer
  8. Kaarten kunnen worden betaald en opgehaald op de dag zelf tussen 10.30 en 12.00 uur, en vanaf 20.00 uur, alle keren aan de kerk. U ontvangt van uw reservering een bevestiging per email.

Contact concerten

Otto Roelofsen, Harlingerweg 27, 8821 LE Kimswerd
0517-642141 / 06-30873617; o.roelofsen@hetnet.nl