Wo 23 augustus Delta Piano Trio met viool, cello en piano

2017 08 23 Deltapiano trioHet Delta Piano Trio is ontstaan te Salzburg waar de drie (Nederlandse) musici gelijktijdig studeerden aan het werelberoemde Mozarteum. Het Trio dat bestaat uit violist Gerard Spronk, celliste Irene Enzlin en pianiste Vera Kooper behaalde grote successen bij concoursen en festivals in Europa ( o.a. te Vilnius, Verona en Valkenburg) en er werd in de meeste landen geconcerteerd en opgetreden op belangrijke podia in Salzburg, Wenen, Londen, Moskou enz. Dit jaar werd er voor het eerst een concertreis naar China en Jeruzalem gemaakt.
Het Trio staat bekend om hun sublieme samenspel, eerlijk, oprecht, gepassioneerd en overtuigend. Hun optreden met het wereldberoemde Borodin Kwartet maakte diepe indruk. Onlangs werd hun debuut-CD uitgebracht met Trio’s van Borodin en Taneyev.
Het Trio, dat twee jaar geleden met hun optreden op Vlieland diepe indruk maakte, speelt ditmaal een programma met werken van Haydn, Schumann, J.ter Veldhuis (“JakobTV”) en Lera Auerbach.
www.deltapianotrio.com

  1. Reserveren is mogelijk:

  2. Geen naam ingevuld
  3. Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
  4. Ongeldige invoer
  5. Volwassenen ad 15 euro, voor kinderen t/m 15 jaar 5 euro. Geef hieronder aan met hoeveel personen u wilt komen.
  6. Ongeldige invoer
  7. Ongeldige invoer
  8. Kaarten kunnen worden betaald en opgehaald op de dag zelf tussen 10.30 en 12.00 uur, en vanaf 20.00 uur, alle keren aan de kerk. U ontvangt van uw reservering een bevestiging per email.

Contact concerten

Otto Roelofsen, Harlingerweg 27, 8821 LE Kimswerd
0517-642141 / 06-30873617; o.roelofsen@hetnet.nl