Za 17 juni Carel Kraayenhof, bandoneon en Juan Pablo Dobal, piano

2017 06 17 Kraayenhof Carel 1 20 De bekende bandoneonist, componist en arrangeur Carel Kraayenhof komt voor de vierde keer in zes jaar samen met de virtuose Argentijnse pianist Juan Pablo Dobal naar Vlieland voor een concert in de serie Concerten bij kaarslicht.

Carel is in Nederland en ver daarbuiten een absolute grootheid in de tangomuziek. Hij speelde over de gehele wereld, samen met zijn ensembles, maar ook als solist bij beroemde orkesten o.a. te Wenen, Hong Kong, Sydney, Londen en Berlijn. Hij formeerde zijn eigen Sexteto Canyengue en het Kraayenhof Tango Ensemble en speelde met grootheden uit de klassieke muziek zoals Ennio Morricone, Janine Jansen, Joshua Bell en celliste Quirine Viersen. Maar het allerbekendst werd hij wellicht door het optreden tijdens de huwelijksplechtigheid van Z.K.H. Prins Willem-Alexander en H.K.H. Prinses Maxima, de huidige Koning en Koningin van Nederland. Ook Juan Pablo Dobal trad als pianist met vele beroemde musici uit de klassieke en licht-klassieke muziek op. Beide musici hebben zich gespecialiseerd in de Argentijnse tango.
Afgelopen jaar hebben Carel en Juan Pablo aan een grotendeels nieuw repertoire gewerkt dat zij graag, samen met enkele bekende composities, op Vlieland ten gehore willen brengen.. www.carelkraayenhof.com

  1. Reserveren is mogelijk:

  2. Geen naam ingevuld
  3. Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
  4. Ongeldige invoer
  5. Volwassenen ad 15 euro, voor kinderen t/m 15 jaar 5 euro. Geef hieronder aan met hoeveel personen u wilt komen.
  6. Ongeldige invoer
  7. Ongeldige invoer
  8. Kaarten kunnen worden betaald en opgehaald op de dag zelf tussen 10.30 en 12.00 uur, en vanaf 20.00 uur, alle keren aan de kerk. U ontvangt van uw reservering een bevestiging per email.

Contact concerten

Otto Roelofsen, Harlingerweg 27, 8821 LE Kimswerd
0517-642141 / 06-30873617; o.roelofsen@hetnet.nl