Za 3 juni Artem Belogurov, piano en Octavie Dostaler-Lalonde, cello (Pinksterconcert)

Octavie Dostaler-Lalonde is een uit Canada afkomstige celliste die haar studie barok-cello (masters) afrondde aan de Universiteit van Montreal. Zij ontving daarbij de “Prix avec Grande Distinction”). Momenteel studeert zij nog verder aan het Conservatorium van Amsterdam. Als soliste trad ze bij diverse orkesten op, zowel in Amerika als in Europa.

2017 06 03 Artem Belogourov 40Artem Belogurov is in Letland geboren, maar is opgegroeid in Odessa (Oekraïne) en woont momenteel in Boston (V.S.). In de V.S. maakte hij ook zijn eerste zeer goed ontvangen CD “American Romantics”. Na zijn afgeronde studie piano studeert ook hij momenteel aan het Conservatorium van Amsterdam. Nu om zich te specialiseren in de historische piano en het clavichord. Ook Artem trad in vele landen op en samen met Octavie o.a. tijdens het Festival Oude Muziek Fringe te Utrecht.

Octavie en Artem maakten eind 2016 te Palermo (Sicilië) gezamenlijk een CD met alle werken voor cello en piano van Ludwig van Beethoven. Op Vlieland zullen zij o.a. werken van deze CD ten uitvoer brengen. www.artembelogurovmusic.com

  1. Reserveren is mogelijk:

  2. Geen naam ingevuld
  3. Geen (geldig) e-mailadres ingevuld
  4. Ongeldige invoer
  5. Volwassenen ad 15 euro, voor kinderen t/m 15 jaar 5 euro. Geef hieronder aan met hoeveel personen u wilt komen.
  6. Ongeldige invoer
  7. Ongeldige invoer
  8. Kaarten kunnen worden betaald en opgehaald op de dag zelf tussen 10.30 en 12.00 uur, en vanaf 20.00 uur, alle keren aan de kerk. U ontvangt van uw reservering een bevestiging per email.

Contact concerten

Otto Roelofsen, Harlingerweg 27, 8821 LE Kimswerd
0517-642141 / 06-30873617; o.roelofsen@hetnet.nl